Food cultures in medieval Europe / Antonella Campanini ; translated by Leah M. Ashe
(European food issues ; v. 15)
データ種別 | 図書 |
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出版年 | c2019 |
出版者 | Bruxelles : P.I.E. Peter Lang |
大きさ | 196 p. ; 21 cm |
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配架場所 | 巻 次 | 請求記号 | バーコードNo | 状 態 | 利用注記 | ISBN | 文庫区分 | 取寄・予約 | 請求メモ | となりの本 | 指定図書 |
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白 7F閲覧室 | 394.1:C18 | 0106994130 |
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9782807610743 |
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別書名 | 原タイトル:Il cibo et la storia : il Medioevo europeo |
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一般注記 | Originally published in Italian by Carocci, 2016, under the title: Il cibo et la storia : il Medioevo europeo Includes bibliographical references and indexes HTTP:URL=http://deposit.dnb.de/cgi-bin/dokserv?id=936bb87d0fe84f22ac2fd596caf88a67&prov=M&dok_var=1&dok_ext=htm Assistance=X:MVB Electronic format type=text/html Information=Inhaltstext HTTP:URL=https://www.peterlang.com/view/product/89524?format=PBK Assistance=X:MVB |
著者標目 | *Campanini, Antonella Ashe, Leah M. |
件 名 | BISACSH:History -- Europe -- General
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FREE:Social & cultural history FREE:Food & society |
分 類 | DC23:900 |
本文言語 | 英語 |
書誌ID | BK00312507 |
NCID | BB29144750 |
目次/あらすじ