La cuisine creole : a collection of culinary recipes from leading chefs and noted Creole housewives, who have made New Orleans famous for its cuisine / [Lafcadio Hearn]
データ種別 | 図書 |
---|---|
版 | 2nd ed |
出版年 | [c1885] |
出版者 | New Orleans : F. F. Hansell |
大きさ | 268 p. ; 20 cm |
所蔵情報を非表示
配架場所 | 巻 次 | 請求記号 | バーコードNo | 状 態 | 利用注記 | ISBN | 文庫区分 | 取寄・予約 | 請求メモ | となりの本 | 指定図書 |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
白 B2貴重資料庫(図) |
|
823.8:H43 | 0106466105 | 貴重書/禁帯出 |
|
|
|
書誌詳細を非表示
著者標目 | *Hearn, Lafcadio, 1850-1904 |
---|---|
本文言語 | 英語 |
書誌ID | BK00066741 |
NCID | BA08156652 |